Schwarz
Hans Schwarz v minulosti začínal ako mäsiar.
Výroba vína bola dlhý čas jeho súkromnou zábavou, ktorú zdedil po svojom otcovi v rámci zmiešaného roľníctva, ako to bolo v minulosti bežné. Okrem malej výroby domáceho vína „Giovanni“ predával svoje hrozno miestnemu vinohradníckemu družstvu a vinárovi Aloisovi Kracherovi. Nadšený z vynikajúcej kvality hrozna ho povzbudil, aby sa jeho vinársky život stal jeho povolaním. S pomocou Krachera a Manfreda Krankla (vinárstvo Sine Qua Non) prišlo v roku 1999 na trh prvé víno pod vlastným menom. Jeho „Schwarz Rot“ dosiahol hustotu a štruktúru, ktorú Zweigelt predtým nepoznal. Vína boli aj veľmi rýchlo odmenené. Ročník 2002 bol v roku 2004 vymenovaný za celkového víťaza Falstaff. V nasledujúcich rokoch sa séria úspechov neskončila, práve naopak: vína Schwarz sa pravidelne držia na popredných priečkach značiek Falstaff, A la Carte and Co.